maanantai 3. kesäkuuta 2013

Kakkuja ja muita herkkuja

Meillä juhlittiin viikonloppuna tällaisia juhlia.
 

Lauantaiksi osui mahtava sää. Aurinko paistoi kuumasti ja päivä oli kaunis. Juhlapaikalla oli onneksi ilmanlämpöpumppu, joka piti sisätilat (ja tarjoilut) viileinä.


Keksimme tehdä ylläolevia lohisuupaloja, jotka saivat paljon kehuja. Resepti oli näin yksinkertainen: Silputaan kylmäsavulohta ja kevätsipulia ja sekoitetaan ne crème fraîcheen. Maustetaan tillillä ja ripauksella mustapippuria. Nam! Pohjina käytettiin Linkosuon ruissipsejä, jotka ovat luonnostaan kupin muotoisia.

Tämä kakku oli juuri niin taivaallista kuin miltä se näyttää.


Onnea kaikille tänä keväänä lukiosta tai ammattiin valmistuneille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!