torstai 7. maaliskuuta 2013

Say cheese!

Pidän kovasti juustoista ja olen pitkään haaveillut fonduen maistamisesta. Tilaisuus tarjoitui, kun huomasin Kellarikrouvin fondue-viikot. Nyt ne ovat jo ohi, sillä ehdin paikalle vasta kampanjan toiseksi viimeisenä päivänä.

Otimme seuralaisteni kanssa perinteisen juustofonduen, johon kuului lisukkeiksi vaaleita leipäkuutioita, lohkoperunoita ja etikkakasviksia. Varsinkin lohkoperunat olivat fonduen kanssa herkullisia. Muuten fondue ei ihan vastannut ennakkoajatuksiani. Olin kuvitellut sen olevan paksumpaa ja voimakkaamman makuista. Ihan hyvää se silti oli.

Jälkiruoaksi tilasimme tietysti suklaafondueta. Kastettavina oli mangoa, mansikoita, vaahtokarkkeja sekä maustekakkupalasia. Nam!


Jos innostuit fonduesta, niin Savussa jatkuvat fondue-illat vielä 23.3. asti. Kannattaa käydä kokeilemassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!